Hodnocení obchodu

5,0 82 hodnocení
5
82x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jitka | 14.12.2020
Rychlé vyřízení objednávky. Krásně zabaleno i s malým dárečkem. ????
J Avatar autora Jakub | 14.12.2020
Radost tady nakupovat :-) Skvělá komunikace, rychlá expedice a krásné balení zásilky.
M Avatar autora Magda | 13.12.2020
S obchodem jsem velmi spokojená, komunikace super, rychlé dodání. Zabaleno s vtipným dárečkem. Můžu jen chválit.
P Avatar autora Petr | 10.12.2020
Výborná komunikace, rychlé dodání. Víc takových prodejců.
J Avatar autora Jan | 30.11.2020
Naprosta spokojenost, balicek pripraveny s peci a vtipem :)
A Avatar autora Andrej | 29.11.2020
Potešilo ma, že tento eshop posiela aj na Slovensko a mohol som platiť v Eurách. Balenie bolo úplne maximálne TOP a slečna mi po telefóne ochotne poradila s výberom darčeka pre manželku. Veľmi rád nakúpim znova. Ďakujem.
E Avatar autora Eva V. | 29.11.2020
Všechno proběhlo naprosto v pořádku, kabelka mi došla obratem, hezky zabalená. Radost mi udělala taková blbost, jako byl bonbon a sušenka, které byly jako pozornost přibaleny.
M Avatar autora Mirek | 27.11.2020
Jednoznačně nevídaný a nedostižný prozákaznický přístup. Každé objednávce je patrně dána maximální osobní péče, kterou už zákazník v dnešní uspěchané době ani neočekává a o to větší úsměv vykouzlí ta chvíle po otevření zásilky z tohoto e-shopu!
IS Avatar autora Ivana Sobotková | 24.11.2020
velmi spokojena
Avatar autora | 13.11.2020
+ Rychlost
+ Komunikace
+ Přehlednost webu

Nákup doporučuji vše na výbornou
Avatar autora | 13.11.2020
+ paní mě osobně kontaktovala, aby mi sdělila, že mám zboží na výdejně

K Avatar autora Klára | 18.8.2020
Naprostá pecka jak kalhotky, tak balíček. Jde cítit, že to slečna Monika dělá s láskou.
NV Avatar autora Nikola Vardžáková | 11.8.2020
Perfektní a rychlá komunikace. Paní velmi ochotná! Děkuji. N
Avatar autora | 31.7.2020
+ Rychlé dodání, přehledný e-shop, kvalitní zboží. Velká spokojenost!

Tento obchod mě nikdy nezklamal, nakupuji z něj pravidelně a vždy mam radost z nádherných věcí! Mohu všem doporučit!
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Hezký den, děkujeme za Vaši důvěru a krásné 100% hodnocení. S láskou, Za MilujuVictorku XOXO Monika
JF Avatar autora Jakub Sebastián Frajtko | 30.7.2020
100%
Avatar autora | 28.7.2020
+ Rychlé doručení balíčku
+ Velmi dobrá komunikace
+ Krásné balení
+ Velký výběr kvalitního zboží
+ Platba kartou

Nemám co vytknout, dávám 100 %, víc takových obchodů. :)
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Hezký den, děkujeme za Vaši důvěru a krásné 100% hodnocení. S láskou, Za MilujuVictorku XOXO Monika
H Avatar autora Hanka | 27.7.2020
Jsem velice spokojená s nákupem na e-schopu úžasná podprsenka krásně se nosí a kalhotky to samé. Určitě doporučuji. Já si určitě objednám další. Děkuji
E Avatar autora Eva K. | 27.7.2020
Koupila jsem si kalhotky od PINK a Victoria's Secret. Jsou mnohem krásnější než na obrázcích!!! Moc krásný balíček mi dorazil. Děkuji, brzo nakoupím zase!!!
T Avatar autora Tomas O. | 25.7.2020
Super, balicek dorazil velmi rychle, skvele zabaleno. Darek udelal radost ;-)
PB Avatar autora Pavlína Bejčková | 24.7.2020
S nákupem na e-shopu jsem velmi spokojená, balíček byl obratem odeslán a krásně zabalen. Zboží je kvalitní a už se těším až objednám znovu :) Doporučuji e-shop.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení