5 pravidel, jak vybrat ty správné kalhotky

Typů, střihů a materiálů kalhotek je v současné době v nabídce spodního prádla celá řada. Proto se vyplatí usnadnit si volbu tím, že se v nabídce trochu zorientujete.

Správně zvolené spodní prádlo by mělo být určitě takové, ve kterém se budete cítit maximálně pohodlně, a i když se budete muset třeba neplánovaně svléknout, budete v něm prostě vypadat skvěle. Je třeba myslet na to, že kalhotky vybíráme vždy k outfitu, který si na sebe chceme vzít. Ne všechny kalhotky jsou univerzální a hodí se jak do bokových džínsů, legín nebo šatů na tělo.

Co je ovšem vždy pevně dáno, je správná velikost.

1. Správná velikost

O tom jak zvolit správně velikost spodního prádla na našem eshopu si můžete přečíst více v našem článku Jak vybrat správnou velikost?. Ale zjednodušeně řečeno, správně zvolená velikost kalhotek je, když jsou na postavě vypnuté, když se nezařezávají a neshrnují. Neměly by Vás nikde tlačit, ani klouzat po těle.

2. Správný střih

Každá z nás má typ kalhotek, který preferuje. Správný střih by měl postavě lichotit, nenápadně skrýt její nedostatky a hlavně byste se v něm měla cítit naprosto uvolněně a svá.

  • Tanga – tanga jsou střihem, který se těší velké oblibě. Jsou nejvíce vykrojeným typem kalhotek a hodí se pod většinu outfitů.
  •  Brazilské kalhotky – nejvíce lichotící střih kalhotek. Jsou vykrojené do půli zadečku a opticky umí každý zadeček zdokonalit.
  •  Klasické kalhotky – nesmrtelná a nejvíce oblíbená klasika, kterou nemusíme představovat. Jsou slušivé a neuděláte s nimi chybu.
  •  Dámské šortky – moderní a pohodlná záležitost, která sluší štíhlým i baculkám. Jsou také pro všechny ženy výbornou alternativou k pyžamu.

 5 pravidel, jak vybrat ty správné kalhotky

3. Správný materiál

Když máme zvolenou správnou velikost a oblíbený střih, přichází na řadu výběr materiálu. Obvykle volíme mezi klasickou bavlnou, krajkou a syntetikou. Všechny materiály by měly být zhotoveny v elastické variantě, aby byly co nejpohodlnější a skvěle seděly. Všechny střihy se nabízí v bavlněné i krajkové variantě a žádnou variantou neuděláte chybu.

Bavlna i krajka jsou materiály, které má v šatníku snad každá žena. Už neplatí, že se krajkové prádlo nosilo pouze výjimečně, protože nebylo pohodlné. Victoria's Secret nabízí kalhotky v té nejjemnější elastické krajce a jsou prakticky stejně pohodlné jako ty vyrobené z bavlny.

Kalhotky ze syntetického materiálu jako je například polyamid oceníte, zejména pokud vybíráte spodní prádlo na sport. Jsou velmi jemné a prodyšné. Ovšem nic nebrání tomu využívat je na i na běžné nošení. Jsou ženy, které tenhle materiál tolik milují, že jej oblékají každý den.

Všechny typy kalhotek se nabízí také v bezešvé variantě, která by v dámském šatníku určitě chybět neměla. Oceníte ji pod upnuté šaty, sukně nebo legíny. Vaše prádlo bude v tu chvíli absolutně neviditelné!

4. Správná barva

Kalhotky Victoria's Secret můžete pořídit v neomezené škále krásných barev. Někdy je opravdu těžké si vybrat. Navíc současné trendy podporují mixovaní různých barev podprsenky a kalhotek. Nemusíte se již tedy úzkostlivě držet kombinace černá podprsenka + černé kalhotky.

Ovšem jednu pevnou zákonitost ve volbě správné barvy kalhotek zde přece jen máme: pod bílé kalhoty jen a pouze tělové prádlo!

5 pravidel, jak vybrat ty správné kalhotky

5. Nedržte se pravidel

Nejdůležitějším pravidlem při správném výběru kalhotek je nedržet se pravidel. Ty správné kalhotky jsou ty, ve kterých se sama cítíte maximálně skvěle, i kdybyste měla sem tam nějaké pravidlo porušit.