Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
5
28x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tomáš | 18.1.2021
Doporučuji :) milá rada po telefonu, rychlé vyřízení.
LR Avatar autora Léňa Rouchalová | 17.1.2021
Krásné zboží, rychlé dodání a luxusní zabalení vše jen podtrhlo ❤️
P Avatar autora Petr | 26.12.2020
spokojenost, zbozi obratem, vse OK
YV Avatar autora Yuliia Vonsul | 23.12.2020
Velmi spokojena. Doporučuji ????
M Avatar autora Martin | 21.12.2020
Výborná komunikace a rychlé dodání. Víc takových prodejců a eshopu,...
JP Avatar autora Jana Popelkova | 19.12.2020
velmi rychla expedice i s malym dareckem, doporucuji vsem
J Avatar autora Jitka | 14.12.2020
Rychlé vyřízení objednávky. Krásně zabaleno i s malým dárečkem. ????
J Avatar autora Jakub | 14.12.2020
Radost tady nakupovat :-) Skvělá komunikace, rychlá expedice a krásné balení zásilky.
M Avatar autora Magda | 13.12.2020
S obchodem jsem velmi spokojená, komunikace super, rychlé dodání. Zabaleno s vtipným dárečkem. Můžu jen chválit.
P Avatar autora Petr | 10.12.2020
Výborná komunikace, rychlé dodání. Víc takových prodejců.
J Avatar autora Jan | 30.11.2020
Naprosta spokojenost, balicek pripraveny s peci a vtipem :)
A Avatar autora Andrej | 29.11.2020
Potešilo ma, že tento eshop posiela aj na Slovensko a mohol som platiť v Eurách. Balenie bolo úplne maximálne TOP a slečna mi po telefóne ochotne poradila s výberom darčeka pre manželku. Veľmi rád nakúpim znova. Ďakujem.
E Avatar autora Eva V. | 29.11.2020
Všechno proběhlo naprosto v pořádku, kabelka mi došla obratem, hezky zabalená. Radost mi udělala taková blbost, jako byl bonbon a sušenka, které byly jako pozornost přibaleny.
M Avatar autora Mirek | 27.11.2020
Jednoznačně nevídaný a nedostižný prozákaznický přístup. Každé objednávce je patrně dána maximální osobní péče, kterou už zákazník v dnešní uspěchané době ani neočekává a o to větší úsměv vykouzlí ta chvíle po otevření zásilky z tohoto e-shopu!
IS Avatar autora Ivana Sobotková | 24.11.2020
velmi spokojena
Avatar autora | 13.11.2020
+ Rychlost
+ Komunikace
+ Přehlednost webu

Nákup doporučuji vše na výbornou
Avatar autora | 13.11.2020
+ paní mě osobně kontaktovala, aby mi sdělila, že mám zboží na výdejně

K Avatar autora Klára | 18.8.2020
Naprostá pecka jak kalhotky, tak balíček. Jde cítit, že to slečna Monika dělá s láskou.
NV Avatar autora Nikola Vardžáková | 11.8.2020
Perfektní a rychlá komunikace. Paní velmi ochotná! Děkuji. N
Avatar autora | 31.7.2020
+ Rychlé dodání, přehledný e-shop, kvalitní zboží. Velká spokojenost!

Tento obchod mě nikdy nezklamal, nakupuji z něj pravidelně a vždy mam radost z nádherných věcí! Mohu všem doporučit!
Avatar autora (Administrátor) 23.1.2021
Hezký den, děkujeme za Vaši důvěru a krásné 100% hodnocení. S láskou, Za MilujuVictorku XOXO Monika
Nahoru
28 položek celkem