Spodní prádlo Victoria's Secret a PINK udělá bohyni z každé ženy

Kdo si pod značkou Victoria's Secret představí pouze luxusní krajkové prádélko, jaké předvádí „andílci“ značky na pravidelné show, ten možná netuší, o co přichází. Značka nabízí více než jen luxusní spodní prádlo, po kterém sice zatoužíme, pak ale hledáme něco, v čem se budeme cítit skvěle celý den v práci, či v čem si třeba můžeme jít zaběhat nebo zacvičit.

Kraječky se nám líbí, sem tam si je dopřejeme, ale jako bohyně se chceme cítit i díky pohodlí, které nám spodní prádlo dopřeje. A to značka Victoria's Secret skutečně umí.

Spodní prádlo Victoria's Secret vám ukáže, že to jde i jinak

Je to jako se stát členem klubu vyvolených. Ucítíte na vlastní kůži, že kalhotky mohou perfektně sedět, stejně tak jako může podprsenka perfektně tvarovat poprsí i bez plastického chirurga. Luxus Victoria's Secret spočívá zejména v tom, že značka umí odpovědět na to tradiční: Po čem ženy touží? Chceme být krásné, ale současně se cítit pohodlně. Nechceme se týrat kvůli módě. Ta se nám musí přizpůsobit tak, aby nás neomezovala. A pokud jde o spodní prádlo, platí to dvojnásob.

 

Fotka do článku

Konečně dostupné

Řada žen, která si dříve kalhotky Victoria's Secret a PINK (speciální značka patřící pod VS zaměřená na trvale udržitelný rozvoj), či Victoria's Secret podprsenky přivezla ze zahraničí, pak marně výrobky této značky sháněla u nás. Prostě tady nebyly. Žádné kamenné obchody jste po hypermarketech ani v obchodních zónách nenacházely. Díky e-shopu MilujuVictorku.cz je nyní vše jiné. Skutečně každá žena teď může vstoupit do pomyslného klubu žen, které vědí, jaké prádlo se nosí podle posledních trendů, ale i jaké nám dokonale sedne. Spodní prádlo Victoria's Secret si teď může pořídit každá z nás.

Vítaní jsou i muži

V e-shopu MilujuVictorku.cz jsou pánové vítanými zákazníky. Právě zde totiž najdou dárky pro své partnerky. Žádný strach mít nemusíte. Než pracně vybírat spodní prádlo a riskovat, že se netrefíme vkusem či velikostí, je nejlepší věnovat jak dárek dárkový poukaz. I na to jsou v e-shopu připraveni. A když chcete přijít přece jen s něčím hmotným? Vyberte si jako dárky kabelky Victoria's Secret a PINK.