Co pořídit ženě k Vánocům? Spodní prádlo Victoria's Secret je dárkem i pro vás!

Čím ženu potěšíte? Záleží hlavně na tom, na co si troufnete. Odvážným štěstí přeje, takže pokud trochu zariskujete, obdarujete vlastně i sami sebe. Nebo by snad pro vás nebyl hezký vánoční dárek vidět vaši milovanou v krásném prádle?

Stop! Stop myšlenkám, jak budou Kalhotky Victoria's Secret slušet zadečku vaší přítelkyně, manželky či milenky. Na tohle teprve přijde čas, teď je třeba se trochu zamyslet a pustit se do průzkumu. Vybrat spodní prádlo totiž není jenom tak!

O značce je to především – za prémiové značky se ženy dokáží odměnit

Jestliže chcete darovat spodní prádlo, mělo by jít rozhodně o podprsenku nebo kalhotky prémiové kvality. Zapomeňte spodní prádlo pořízené v nějakém nákupním centru, ostatně to teď ani neseženete, protože kamenné obchody jsou zavřené. Nakupte přes e-shop spodní prádlo od Victoria's Secret.

Proč zrovna prádlo „od Viktorky“? Protože je kvalitní, celosvětově populární a výjimečné. Všechny ženy ho milují a ty, které ho ještě neznají, si jej zamilují. Ve světě modelek je opravdovou metou stát se andílkem Victoria's Secret a stejně výjimečné je i prádlo této značky. To ostatně poznáte sami už při výběru.

Fotka na MV1

Vybrat správnou velikost je trochu oříšek, tak si zahrajte na detektiva

Nebudeme si nic nalhávat. Když ženě darujete větší kalhotky či podprsenku, než nosí, pravděpodobně ji to trochu urazí. Do menších kalhotek možná svůj zadeček nacpe, ale úplně sexy to vypadat nebude a ona se v nich cítit dobře taky nebude. Nejdůležitější tedy je trefit správnou velikost. Ale jak?

Když spolu bydlíte: To je snadné! Až nebude doma, tak jí prozkoumejte šuplík se spodním prádlem. Mrkněte na podprsenky i na kalhotky. Pokud víte, že má nějaké kalhotky Victoria's Secret a PINK, podívejte se přímo na ně. Poznáte je častokrát podle zřetelného nápisu PINK, případně koukněte na cedulku. Za normálních okolností se do šuplíku sice nekouká, ale odvážná situace si žádá odvážné činy!

Když se jen navštěvujete: Vyhledávejte příležitosti, jako je například sprcha. Ve sprše určitě stráví aspoň 10 minut, což je poměrně dost času na prozkoumání šuplíku se spodním prádlem, pokud tedy víte, kde ho má. Jestliže nechodíte vy k ní domů, ale ona k vám, zůstaňte při smyslech při společných intimních chvilkách, eventuálně během nich. Prostě nenápadně mrkněte na cedulku. V zápalu vášně si toho určitě ani nevšimne.

Velikosti kalhotek se obvykle udávají v S, M, L atd., případně v 34 (ekvivalent k XS), 36 (to je Sko), 38 (velikost M) atd. S podprsenkami je to trošku složitější, opět mohou být dvě číslování, tradičně uvidíte něco jako 75B, ale pokud náhodou ne, stačí si číslo zapamatovat a trochu zapátrat nebo se nám rovnou ozvat a společně to zvládneme. Muži jsou totiž u nás vždy vítáni.

Primárně jde o dárek pro vaši manželku, přítelkyni či milenku, ale v případě spodního prádla obdarováváte i sami sebe

Mrkněte se do různých kategorií kalhotek a podprsenek. Nelze říct, že by nějaký styl byl lepší než jiný, ovšem nejlépe se trefíte, když vyberete podobný styl, jaký vaše drahá nosí. Vídáte u ní často tanga? Tak se nebojte po nich sáhnout. Nosí spíš brazilky? Mívá často krajkové kalhotky, nebo upřednostňuje bavlnu? Zkuste se nad tím zamyslet, případně spusťte pozorovací akci. Do Vánoc je ještě čas, takže můžete věnovat pár týdnů pozorování.

Jediné, čemu se určitě vyhněte, jsou kalhotky, jaké by si vzala Bridget Jonesová.Za ty byste pochvalu nejpíše nedostal, ale pokud se budete držet značky Victoria's Secret, nic takového se Vám ani nemůže stát.

MV4

Když máte rádi sázku na jistotu aneb jiné dárky od Victoria's Secret

Na závěr ještě něco proty, kteří kupují rádi dárky takzvaně „na jisto“ nebo pro ty, kteří by chtěli ke kalhotkám přidat ještě kabelku, jiné doplňky, kosmetiku apod. Vyrábí se i Kabelky Victoria's Secret a PINK – věřte, že kabelkou také potěšíte každou ženu. Všechny kamarádky ji budou obdivovat a ona pyšně sdělí, že to jste jí dal přece Vy! A to prostě chceš, že jo?

Značka Victoria's Secret je sázkou na jistotu, podobně jako darovat spodní prádlo znamená jistotu odměny. Každá žena bude chtít nové brazilky či pěknou podprsenku hned vyzkoušet, to garantujeme!

MV3

Nejjistější ze všech tipů – ať si vybere sama!

No a nakonec ještě jedna možnost. A vůbec není špatná!

Jistota ze všech jistot nejjistější. Pořiďte Dárkový poukaz!

Žena si pak sama vybere prádlo v odpovídající velikosti i stylu a vy si ho následně užijete – win-win situace, co říkáte?

Navíc si můžete vybrat hodnotu, na kterou Vám dárkový poukaz vystavíme, obratem zašleme do mailu a Vy si ho jednoduše vytisknete. To by šlo, ne?

Každopádně, ať se rozhodnete jakkoli. Jistota je, že ženy prostě „Viktorku“ milují….

Voucher na MV